Translate

2008-04-08

Progressivt eller slipat?

Efter att ha hostat i fyra veckor utan annat avbrott än att då och då kippa efter andan i brist på eller frånvaro av syresättning vaknade jag i går morse utsövd och märkligt nog helt normaljävlig. Jag t.o.m. funderade på att det kanske är dags för en gardintvätt eller något annat verkningsfyllt. Tvätt- och städplaner sköts på framtiden. Nej jag gick och gympade och det kändes precis som om jag aldrig gjort ett uppehåll på fyra veckor. Se där ett besök på Claes Ohlsson och en titt in på min arbetsplats på biblioteket på Blasieholmen Jag är m.a.o. återställd
På söndag åker jag till Helsingfors med gamla 24:or. Föreningen är ju nedlagd. Men vi kan ju träffas ändå. Till den träffen har jag gjort en CD med bilder ur föreningens album som jag kallar ”1924:or genom åren”. CD:n mångfaldigar jag nu så jag kan dela ut till deltagarna – en kul grej. Så har jag nu äntligen beställt tid hos min optiker för en synundersökning Jag märker att jag kryper allt närmare in i datorskärmen och letar ständigt efter förstoringsglaset när jag skall läsa tidningen Det är nog dags med nya glasögon. Skall jag välja ”progressiva” den här gången? Och skall jag köpa nya bågar eller duger mina gamla stålbågade. Viktiga frågor det där. Jag får anledning att återkomma.
Läs om ”Lilla fröken Jäklar Anammat” i hennes blogg: ”http://http//livetenligthanne.blogspot.com/.

Den här bilden av mitt bbb Ludwig ”knyckte” jag ur hennes blogg i dag och den 3:e maj är jag bjuden på hennes bröllop och då får Ludde och jag dansa brudvals med henne och alla hennes ”systrar”. Något att med glädje se fram emot!!!

2 kommentarer:

  1. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Projetores, I hope you enjoy. The address is http://projetor-brasil.blogspot.com. A hug.

    SvaraRadera