Translate

2006-09-09

A prince charming has visited us!

Oance upon a time thera was a young princess.........

Yngsta barnbarnet Camillas pojkvän, Mark, har nu presenterats för familjen. Han visade sig vara en artig belevad Young British Gentleman – 190 cm i strumplästen – och med glimten i ögat vilket kan behövas för att tackla vår Camilla.
Presentationen skedde vid en som vanligt livlig middag som mamma Kajsa och Ronald bjöd på i går kväll på kvarterskrogen Minerva i Vasastan. Vi som var med var storasyster Caroline, hennes Pierre och så jag, Morfar. Lite senare - till efterrätten - kom bonussyrran Hanne med sin Daniel som också charmades av denne Prince Charming.
Det glammades vilt vid bordet så det var kanske lite svårt att uppfatta allt som sades så jag låter några bilder berätta.

Förälskelsen är påtaglig

6 kommentarer:

 1. När nu ingen annan kommenterar min blogg får jag väl skriva ngn egen kommentar!!!Det går bra att skriva just i den här rutan Här ngra exempel:
  "Ruskigt bra blogg"
  "Näää byt stift...."
  "Vem bryr sig om det du skriver i din blogg"
  Som sagt det är bara att vä'lja om man mot förmodan inte skull kunna komma på ngt ur egen fatabur.

  Camilla min bloggmaster! Kan du greja en lite bredare spalt åt min bloggtext så jag kan lägga två foton bredvid varandra som du lärde mig häromdagen.
  Och du hur gjorde man hänvisning till en annan webbsida. Jag borde ha övat som du föreslog
  Jag kramar om alla mina fantastiska bloggläsare!!!
  Hör av er!

  SvaraRadera
 2. Ruskigt bra blogg!!! Hahaha:) Vad gullig du är, Mark kommer att bli mäkta stolt över att kallas för "Prince Charming". Vad är då du förresten? "King Charming"?

  Hahaha morfar, har du redan glömt hur man gör med bilderna och länken? Gällande att de ska få plats bredvid varandra: du måste klicka i "small" istället för "medium" när du lägger in dem. Sedan ska den vänstra bilden ha iklickat "left" och den som ska ligga bredvid till höger: "none".

  Länken gör du så här: svartmarkera det ord du vill ha en länk till. Klicka sedan på den där lilla figuren som ser ut som...hm...en länk kanske? (vet inte hur jag ska beskriva). Då dyker det upp en liten ruta där du skriver i länkadressen, t ex "http://camillasliv.blogspot.com"

  kraaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 3. Jättebra blogg morfar!

  SvaraRadera
 4. Jättefint blogginlägg! :)

  Men varför är alla svartklädda? Påminner om The Adams Family. :P

  SvaraRadera
 5. hej jag tittade förbi en snabbis ja det är en mycket läs bar blogg och man får inte glömma camillas också

  SvaraRadera
 6. Du skriver som vanligt toppenbra. Jag läser och läser, men inser att jag inte alltid ger en feedback till dig. jag brukar nog hellre göra det per tfn. Stora kramar.

  SvaraRadera