Translate

2006-07-12

2006-07-10 Barcelona är nådd!!!!!!


I en andlös och stolt telefonrapport meddelar Kajsa och Ronald att de i dag den 10 juli klockan 16.30 till slut har anlänt till Barcelona.Vi hurrar för Les Cyklists! Bravo!
De har gjort en enastående prestation – det gamla strävsamma paret – från allra första början med idé, noggrann planläggning och förberedelser till ett beslutsamt verkställande och fullföljande där de nu susat färdigt på sina stålbågar genom Europa på gröna cykelvägar, bullriga huvudvägar och rondeller där de fått kämpa om varje tumsbredd av vägbanan med 18-24 meter långa dundrande lastbilar, hungriga tyskar i BMW och Mercedes, ettriga fransmän i Peugoeer och Cittror och slutligen stolta spanjorer i sina vadåer – allt med fara för den egna livhanken.
Hör ni – Les Cyklists – erkänn att det kanske hade varit bättre att fritt få vandra och klättra i Dolomiterna och möjligtvis möta en och annan stenget eller murmeldjur – slippa inandas bensin- och dieselavgaser utan bara frisk härlig blomdoftande bergsluft. Och där finns också vin, öl och slivowitz att få för törstiga strupar på vandrarstugor uppe på varje bergsknalle. Iaf hade det varit lugnare för den omgivande vänkretsen som nu kan dra en lättnadens suck att ni snart är välbehållna hem nu på söndag då Ronald fyller 61 år!
GRATTIS BÅDA TVÅ OCH VARMT VÄLKOMNA HEM!

Deras cykelfärd finns dokumenterad på: http://www.simplesite.com/cyklisterna

1 kommentar:

  1. Kajsa o Ronald12 juli, 2006 19:38

    Jo, lite lugnare hade det varit och Ronald har alltid havdat att du ar en mycket klok och forstandig man..... Har badar vi nu i alla fall i folkmyller och turistar sa gatt vi orkar. Latar oss en hel del och tittar pa Tour de France. Krammmm

    SvaraRadera