Translate

2006-06-21

GLAD MIDSOMMAR ALLA
Den cyklande dotterfamiljen har nu nått den tyskfranska gränsen nedanför Strasbourg och så här lyder deras ”sista” rapport – lite oroväckande - men jag talade med dem i morse och då var humöret i topp när de hörde om 2-2 matchen igår kväll mellan Sverige och England. Den lyxiga restaurangen med pub och storbilds-TV i det 4-stjärniga campinglägret som de särskilt hade sökt upp för just denna viktiga fotbollskväll var stängd och nersläkt – snopet va! Men tess lördag skall skadan tas igen när nationens väl och ve på nytt ställs på sin spets i ödesmatchen mot Tyskland.

2006-06-21 Vi vet var vi är, men inte var vi kommer
Idag har vi gjort den viktiga 20-mila-justeringen av Ronalds nya bakhjul. Nu bär färden vidare till Mulhouse och mot Chalon-sur Soane. Vi lämnar nu den trygga cykel-karts-vägens värld och träder in i den okända bil-karts-världen. De franska kartorna ser ut som "Gottes himmel" med bara massa prickar och linjer utan sammanhang. Efter en fuktig tältnatt har dessutom GPSen (Kajsa) och duvslaget (Ronald) slagits ut, sa nu är det kompassen som gäller i 25 mil. Till yttermera visso har ju kanalen försvunnit.....Av dessa skäl skriver vi till er nu pa förmiddagen den 21 juni, da vi inte vet när nästa tillfälle ges. Vi är dock vid gott mod och mar bara bra!!

Läs om deras bravader på: http://www.simplesite.com/cyklisterna

Själv åker jag i morgon på släktträff i Svaneholm/nära Borås och firar brorsonen Ingemar 70 år på midsommaraftonen. Det skall bli riktigt roligt att få träffa honom och hans stora familj!

1 kommentar: