Translate

2013-12-16

Kalashelg 14-15 december

Husq Julfest för skvärdansare i lördags

Jag kom lite sent till årets julfest på grund av färdtjänsten som numera måste anlitas – varför i all världen måste man hamna i avkroken Skärholmen när man skall till Hudinge på kalas? Men iaf var det kalas i vår vackra ABF-sal och fullsatt vid elegant dukade långbord med godis jultallrik som våra snälla silverhattade bordsvärdar/värdinnor dukat fram. Scenen var fylld med rödklädda tomtar som nu skulle underhålla oss efter att ordförande Ewa W hälsat oss välkomna. Ja sedan vidtog något som kunde kallas fritt efter Jonas Gardells julsaga mycket elegant presenterat av primus motor Ewa H omväxlat med gamla fina jullåtar där vi alla fick sjunga med.

När som i år avståndet mellan scen o kamera blev för långt och det var trångt för en vinglig o skröplig kameraman att ta sig fram mellan borden - då måste man trixa lite med bilderna via Picasa med resultat enl nedan:

Trivsam söndagslunch med vännerna hos Berit i Huddinge

där vi serverades mycket delikat skaldjurssoppa o Pecanpaj? Till kaffet serverade jag en julgris i marsipan som jag hittade på chokladfabriken hos Kajsa Varg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar