Translate

2008-11-02

Reinfeldt - Ensamvargen på Orionteatern

Ja – det blev stor teater av premiären på Orionteatern i går på Allhelgonadagen, där vi dessutom fick till livs en skickligt komponerad och framförd nutidshistoria. Tack herrar Lasse Rudolfsson, Jan Mark, Johan Rabaeus och inte minst pianisten Bjarne Löwdin som suveränt hanterade ”faster Annas gamla piano” med stor bravur – ett piano som en gång var en ”se- men inte röra- möbel” under sisådär en femtio år i gamla hemmet på Regeringsgatan 105 tills lille Lasse, ca 5 år lyckades få nådig tillåtelse att på pianot visa upp vad han hade lärt sig. Jodå han kunde minsann få den gamla säkert mycket ostämda klenoden att låta riktigt bra till stor förvåning och beundran av den förvånat lyssnande släkten. När det sedan en gång var dags var det naturligtvis Lasse som skulle ärva klenoden som så småningom ingick i Orionteaterns rekvisita där den har medverkat i ett flertal föreställningar
Lasse låt mig tro att det var ”faster Annas” gamla piano som ”spelade en betydelsefull roll” i gårdagens föreställning! Det var med viss känsla jag såg ”Reinfeldt” sitta uppspetad vilt sprattlande med benen uppe på faster Annas gamla piano – det skulle hon ha sett!!!!


Jag letade efter den bilden på Orions hemsida men fann bara denna med de elegant triviala lunchpaketen. Jag måste fråga Martin – fotografen – om han tagit ngn sådan bild .
Iaf Tack för igår Lasse!

Nu har jag fått några ytterligare bilder från Orionteaterns fotograf, Martin Skoog - som förresten ingår i vår storfamilj och är etablerad teaterfotograf.
Tack Martin för fina teaterbilder!2 kommentarer:

  1. Ja, nog minns vi Faster Anna! Fniss...
    Agneta

    SvaraRadera
  2. Tack Martin för fina bilder
    Nu har jag lagt in dem i bloggen där de lyser upp mina ord Närbilden av pianot är perfekt där den framhäver skönheten i faster Annas gamla piano Din faster Agneta har redan i en kommentar "fnissat" åt min blogg

    SvaraRadera