Translate

2008-11-24

Novemberkalasreportage!I går firade vi bbb Ludde – 1 år – och så här såg det ut på väggen!
Barnkalas med alla kompisarna på golvets nivå för flertalet var i ålder ännu icke stående och gående
Födelsedagsbarnet var i god form. Det där med paketöppnandet var mindre intressant när det vankades hembakade bullar som han tryckte i sig så fort han kom åt – hembakade bullar var något han förstod sig på.Apropå äta så bjöd Ronald och jag på ”herrmiddag med hemlagade kroppkakor” och knäckig äppelkaka. Lite senare anslöt några av familjens damer som ville väl kolla vad herrarna sysslade med eller….

I detta sammanhang kan jag också berätta att vi har firat Kajsa sisådär 50++ ute i Täby där vi blev bjudna på en väälustigt hemlagad ”chilli con carne” och träffade små och stora delar av K+R-klanen:

Slutligen kan här berättas att bb Peter kom hem en fredagskväll och bjöd morfar på en egenhändigt tillagad middag. Och plötsligt dök bb Camilla upp - elagant dressad och väldoftande på väg till ett partaj med kompisar. Vi fick en trevlig stund tillsammans – Gör om det kära barnbarn

Vänsterklicka collagen så förstoras bilderna!


Bullpartaj! Ludde med gäster

2 kommentarer:

 1. Många kalas var det....:) Så många fina bilder och videon på Ludde med den glupska Flora var ju för härlig, där hon till slut tar hela bullen och flyr från bordet. Kram

  SvaraRadera
 2. Ja bullar är gott, det gillar jag också.

  Fina bilder!!!! Du är bra på att göra collage. dessutom har du gulliga barnbarn som kommer och lagar middag och äter den med dig med.

  På Kajsas kalasbilder, är det "katten" som har blivit så stor?

  Många kramar i mörkret Maria R

  SvaraRadera