Translate

2008-01-29

En förödd dag

Måndagen den 28 januari gjorde jag inte ett dugg – ingenting bara åt och sov och fördrev tiden med några soduckis, läste en långtråkig deckare, slötittade på TV och såg på kvällen en långsam men trivsam film - utan att somna - om en man som blev kvar på en flygplats utanför NY. Den gamle Martin Luther inom mig kved och frågade varför jag inte gick och gympade som var planerat på förmiddagen och sedan promenera ner till Blasieholmen för lite jobb. Men icke sa Nicke – helt obekymrat lät jag dagen bara gå – och nu är det för sent att göra något annat än att gå till sängs efter denna oförrätta dag – God natt!

4 kommentarer:

 1. Så skönt för oss andra som är slöa att även Du kan låta dagen gå, trots att samvetet gnager.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det verkar ha varit en trevlig avkopplande dag. Bra med lite återhämtning efter dina jobbdagar veckan innan och en händelserik söndagseftermiddag med barnsbarnbarnen. Då behövs en skön pausdag.
  Jag brukar kalla det för en "pysseldag" med lite smått och gott då man bara är. Mor gillade också att "gå och skrota lite".
  Tänk bara att se en film utan att somna!!
  Hurra för fler pysseldagar. Skippa gamle Martin L och pyssla mera!!
  Stor kram,
  Anna

  SvaraRadera
 3. Till Mortens blogg. Roligt att läsa om lata dagar, massor av böcker och seglande kusinbarn. Snart är det dags för oss att packa vårt BIBLIOTEK! För mer än ett år sedan drömde ja att vi skulle flytta till ett hus som låg på ett berg med en portal mot ett torg. Jo det stämmer, Men portalen är en gångtunnel! Kram Barbro

  SvaraRadera
 4. Jag känner igen mig SÅÅÅÅ mycket !!! Det är den värsta känslan, men då försöker jag tänka på mammas kloka ord: "ibland är det bra att bara vara lat"....kraaaam

  SvaraRadera