Translate

2006-05-08

Sådärja…

…nu har jag tagit avsked av min gamla PC-processor av märket Compaq. Tack för lång och trogen tjänst. Du har varit som en vän för mig under långa ensamma kvällar. Men allt vad jag skrivit i Dig under årens lopp har jag nu under dessa våra sista gemensamma dagar komprimerat och fört över till Din 80 GB-disk som jag nu genom en operation i Ditt inre avlägsnat och tagit med mig för inmontering i Din efterföljare. En del av dig finns därmed kvar i min nya dator - en kraftfull historia i borstad stål - lite oregerlig så här i början då den envist vägrade utföra vissa program varför jag nu i kväll måste gå till datadoktorn med den för konsultation och åtgärder så snart jag skickat denna blogg.
Jag blir alltså utan dator ett par dagar och för att inte behöva känna mig ensam och sysslolös - kanske, kanske kan det vara på tiden att så här i vårljuset tvätta några fönster och kanske, kanske damma mina bokhyllor. - Ja vi får se vad som händer - alla mina trogna bloggläsare kommer att bli underrättade.

I söndags hade jag stämt möte med min cyklande barnfamilj ute hos Mor Maj där vi hade picknick i gröngräset. Kajsa o Ronald berättade att de i sommar skall cykla till Barcelona och kanske vidare till Gibraltar. Så här ser de ut i all sin cykelstass.Det blir ngt att rapportera om i sommar!!!

3 kommentarer:

 1. PS
  Oftast kan man förstora bilderna i min blogg genom att klicka på dem och sedan återställa dem med "bakåt". Bilden "Datorskrot" kan inte förstoras. Därmed försöker jag med lite "passékomik" och återberättar vad som sägs på bilden:
  "KAN DU FATTA? I KÄLLAREN HAR DOM EN P3 1800!
  WOW, DEN GODINGEN MÅSTE VARA MINST TRE ÅR GAMMAL!"
  DS

  SvaraRadera
 2. heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej kram kram , hinner inte skriva, måste iväg!

  SvaraRadera
 3. Lycka till med nya maskinen!! Hoppas den går så bra som du vill!!
  Jag förstår att det var ett smärtsamt avsked att skiljas från den gamal datorn. Du har ju upplevt så mycket tack vare den - eller är det tvärtom; den har fått uppleva så mycket tack vare dig!!
  Stora kramar, Anna

  SvaraRadera