Translate

2006-05-14

Grattis Frida och Vega


I lördags var det hojtigt värre här hemma hos mig. Bloggjubilaren Camilla har under en blixtvisit i Swedala ockuperat min lägenhet och passat på att bjuda in ett antal väninnor att fira väninnan Frida som fyllde 21 år i en s.k. förfest innan de begav sig ut i nattvimlet på ngn nattklubb. Det var verkligen ett glatt gäng unga vackra damer – märkligt nog tre syskonpar!!! Som nu fyllde mitt vardagsrum med prat o skratt. Nu så här efteråt skulle jag önska att jag haft ngn sorts inspelningsapp med dold mikrofon så jag nu kunde relatera samtalet som naturligtvis var av högsta klass och dignitet. Det blev riktigt tomt och tyst när de hade gått.

I början av veckan var nya datorn på läkarkontroll några dagar vilket skulle kunna föranleda storstädning av mitt kombinerade arbets- och sovrum vilket faktiskt skedde. Sedan kom den nya ”vännen” tillbaka uppfräschad, arbetsvillig och slutligen upphängd och fastsurrad på plats
under skrivbordet.
När detta har skrivits färdgt skall jag klä mig fin och gå på födelsedagskalas hos mellanbarnbarnet yrvädret Vega som fyller tre år. Jag uppvaktar henne tillsammans med Camilla med en rosa hängsleklänning och en liten näpen väska där vi lagt en portmonnä och ett halsband som tillhört hennes Mormor Maj.4 kommentarer:

 1. Morfar!!! Tack för världens mysigaste helg!!! Jag längtar redan tillbaka till din tysta lägenhet och goda pannkakor (här fick man varm korv till middag...). Nää nu var jag taskig mot mor min, skämtade bara. MASSA KRAMAR!!

  SvaraRadera
 2. MOOORFAAAAR!!!! Vad i allsin dar är det jag hör??!???!? Att jag inte har nån insida, utan att endast Camilla besitter en sådan?!?! Nä nu! Ibland ska man hålla inne med vad man tycker....!!!

  SvaraRadera
 3. Vad bra att din dator fungerar nu! Det gör min också. Har haft den på reparation och nu fungerar den. Synd att jag inte var med hos Vega. Present inhandlad. Krammmm

  SvaraRadera
 4. Läs ovanstående inlägg med ett leende på läpparna och glimten i ögat!

  JAG ÄLSKAR DIG MORFAR!!!!!

  SvaraRadera