Translate

2016-12-08

En sjukrapport

Den 10/11 med plötsligt stor andnöd och helt utslagen åkte jag in till akuten på DS som snabbt konstaterade lunginflammation och överfördes till den geriatiska avd 38 för några dagars vård.
Där konstaterade man stopp i mage oh tarmar via täta röntgen besök.
Den 13/11 flyttades jag till operativ avd 63 för mage o tarmar - med fortsatta täta röntgenbesök - men ingenting lossnade - varför jag den 17/11 hamnade på operationsbordet där jag sövdes ned och opererades för tarmvred - med ett "första resultat" den 20/11!
Lunginflammationen hävd - tarmvredet hävt - så den 23/11 flyttades jag tillbaka till avd 38 för en lång eftervård fram till den 7/12 då jag äntligen kom hem!
Vilken fantastisk vård och omsorg jag erhållit under dessa sjukdagar. Jag kan inte nog tacka alla dessa många goda, rara, mångsidigt kunniga som jag mött och tagit hand om mig och hjälpt mig i mitt tillfrisknande och dessutom varit milt överseende när jag gnydde som värst!!!
TACK, TACK kära ni alla på 38:an och 63:an!!!3 kommentarer:

 1. Det gjorde du bra - både att klara operationen och återhämta dig och så göra en sån fin rapport nu!
  Härligt glatt foto.
  Får jag använda uttrycket "Det är krut i gubben".
  Stor kram, Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Morten,
  det här är Nina som köpte din lägenhet på Norrbackagatan. Härligt att se att du mår bra. Jag tänker på dig ibland och nu idag för att vi på torsdag ska ha vårt årliga julmingel i föreningen. Vi kommer vara i min lägenhet och du får gärna komma hit och bli lite av en hemlig gäst:) Om du vill ring mig på 0708681368. Annars önskar jag dig en god jul och ett riktigt härligt 2017.
  Hälsningar Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade varit mkt roligt att få komma som hemlig gäst men tyvärr är jag fortfarande efter lång sjukhusvistelse i dåligt skick. Jag önskar dig och föreningen en God Jul o Gott Nytt År

   Radera