Translate

2017-01-19

Vi lever i en föränderlig värld......

.....Äntligen hemma i min lgh på Biblioteksgången  efter den långvariga sjukhusvistelsen på DS - med avslag från kommunen om ytterligare REHAB i ett tillfälligt "korttidsboende. Men det gick tungt och osäkert utan ngn ork i två veckor så det blev återigen ambulans till DS den 20/12 där jag först blev inlagd på avd 94 och ngn dag senare på den geriatriska avd 34 "isolerad för smittsam influensa" helt utslagen o med svår andnöd över jul och nyår fram till den 12/1 då jag blev utskriven för nya tag med omvärlden - Men denna gång till ett "nytt boende - ett permanent vårdboende" eftersom jag nu förstått att jag inte klarar att bo ensam i egen lgh!!
I skrivande stund sitter jag nu i eget möblerat rum i Attunda-gårdens vårdboende" i Täby där jag nu efter några dagar stortrivs och har ingen längtan tillbaka till den egna lgh på Biblioteks-gången!!!
Tack Anna o Olle, Kajsa o Ronald för att ni hjälper mig!!!
3 kommentarer:

  1. Och vi hjälper dig så gärna! Härligt att se dig så mycket starkare nu! Kram!

    SvaraRadera
  2. Go go go morfar! Kram från ditt barnbarn

    SvaraRadera
  3. Så härligt att läsa att du är tillbaka på banan igen. Även ljuset är på väg tillbaka och snart blir det sommartid (men säg inte det till Kajsa) och vår och då ska visst några träd sågas ner i Vemlinge. Hoppas vi ses då, så lovar jag att bjuda på glass och hjortronsylt. Kram från Maggan & Roffe

    SvaraRadera