Translate

2011-08-29

Veckoslut med champagnegalopp.

Fredag em:Så var det dags att jag fick träffa mitt 7:e bbb Sam - en sömnig yngling som tittade lite storögt på sin gammelmorfar. Mamma Pernilla och pappa Peter bjöd på champagne för att fira Peters körkort avlagt i dag på förmiddagen!
Lördag fm: Kom min "sjöfarare Cecilia på besök och stolt visade upp sin Christoffer och berättade att de nu är ringförlovade sedan ngn dag tillbaka, vilket vi firade med champagne. Cecilia är reseguide i Egypten "och flaxar med i historiens vingslag".Läs hennes blogg på länk:http://www.ceciliastankar.blogspot.com/
Lördag em: Lunch med Fornborgare hos Vendela, som startade med champagne och avslutades med "himmelsk" citronpaj - mums filibabba - under mycket tal om forna dar och nya tag. Jag gick hem i en eldröd solnedgång!Söndag em: Vi firar stjärnbarnen Castor 8 år och Sirius 5 år ute i Tumba.

Tänk - alla mina 7 bbb - Mira, Vega, Castor, Sirius, Ludde, Julia och minstingen Sam - var där med sina föräldrar. Det var stojigt värre och alla hade mycket att berätta.
Vänsterklicka x 2 påCollagen!
2 kommentarer:

 1. fin bildserie på alla barn och gamlingar!

  SvaraRadera
 2. Kära nån vad hon lyser dottern!!!!

  Och ja alla dessa gulliga barn

  Kram
  maria

  SvaraRadera