Translate

2010-11-08

Lycka till Camilla som nu är i tidningsbranschen .....

....med en egen tidning - och så här ser den ut:Så här presenterar chefredaktören sin redaktion:

Om oss
Varmt välkommen! Som ny ägare och chefredaktör för DentalMagazinet är det fantastiskt spännande att snart få presentera för dig en helt ny, fräsch version av Sveriges största tandvårdstidning.
Kostymen må snart vara sprillans ny. Men liksom första numret som kom ut för mer än femton år sedan (då under namnet Dental Produktguide) vill jag fortfarande ge er läsare - idag mer än 14 000 tandläkare, tandsköterskor, tandhygienister och samtliga beslutsfattare inom tandvårdsbranschen - en fullmatad tidning med senaste nytt inom tandvårdsbranschen, superaktuella artiklar om forskning och ny teknik, samt konkreta råd och tips från tongivande experter.

Själv är jag journalist och egenföretagare och har bland annat jobbat med de tidigare ägarna Annika Rosell och Ingrid Kindahl. Nu när jag har tagit över rodret vill jag göra en tidning som ni ser fram emot att få hem i brevlådan, en tidning som väcker nyfikenhet och läslust. En tidning som är lika fullmatad med intressant läsning som den är rolig, modern och snygg att se på. Det vill jag sticka ut hakan och påstå att vi har lyckats med, och hoppas att du tycker det också när "första" numret kommer ut i november 2010.
Även sajten:www.DentalMagazinet.se kommer att få en rejäl omgörning, så kika gärna in veckorna framöver.
Har frågor om tidningen eller sajten är du alltid välkommen att kontakta mig. Gäller det annonsering, kontakta gärna försäljningsansvarige Nils-Erik Wickman enligt uppgifter nedan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Camilla Björkman, chefredaktör DentalMagazinet

2 kommentarer:

 1. Ja det låter som en bra inledning på något nytt. Lycka till Camilla, det kommer att gå bra!!!

  Kramar
  Maria

  SvaraRadera
 2. GRATTIS Camilla!
  Det var en härlig överraskning att läsa om tidningen.
  Lycka till och stor kram,
  Anna

  SvaraRadera