Translate

2010-11-29

Face book!


Ja, jag är faktiskt med i facebook av ngn anledning. Halkade in där på inbjudan av min kära brorsdotter Agneta. Erkänner att jag är lite motsträvig när det gäller uppmaningar om engagemang. Men - lille Morten - här har du ju en verklig möjlighet att hålla kontakt med hela din storfamilj som du så gärna skriver om i din "Fam. Hist". Här i facebook viker de minsann ut sig med både tankar, ord och framförallt fotografier. Det är ju bara att plocka upp "pärlorna" och stoppa in dem i "Fam.Hist" och på det sättet fortsätta berättandet.
Just nu har jag en liten ljuslockig fröken Emma på skärmen - sondotterdotter till min bror Gunnar och klickar jag på nästa får jag upp en bild av pappa Magnus på skidtur med döttrarna Ida o Emma. Här hittar jag Mormor/Farmor Britt med 6 facebook-aktiva bb .
Ja, facebook är
kanske inte så dumt att leta i som berättande famhistoriker och vill veta lite mer vad familjerna gör när jag inte har dem på närmare håll och träffar dem personligen.
Vad säger familjerna i väst- och sydsverige får jag utöka "Fam.Hist:s bildgalleri" med era facebok-bilder under rubriker som exvis "Johanna berättar"?
Här egna bilder från midsommar 2006 när vi firade Ingemar 70 år och jag senast träffade de västkustska familjerna.
Vänsterklicka på collaget x 2 så förstoras bilderna

2 kommentarer:

  1. Kul att du är med på facebook! det är faktiskt ett bra sätt att hålla kontakten. Abropå det så får vi ses snart. kanske en fika, du, jag och Barbro

    Kram Ylva

    SvaraRadera
  2. Så kul att se släktningarna på bild. Så många krulltottar (som jag själv...:)) //Kram

    SvaraRadera