Translate

2010-06-28

Midsommar i stugan vid sjön Erken i Roslagen

Sommar, sommar, sommar i flera dagar när vi fejade inför midsommarkalaset med "BjörkHögen" som glesnade lite på grund av vattkoppor - men där var Ludde o Erika o Oskar o Felicia som fick åka höskrinda o dansa "små grodor". Nåja Felicia i högklackat o elegant vit dress avstod nog från grodorna.Men söndagen ägnade vi oss åt att göra en utfärd till ett sommarfagert "Vallonrike" kring Östhammar och ut på Långalma där vi besökte en arbetskamrat till Kajsa för att titta på och inspireras av en utbyggnad de gjort på sitt sommarhus för nu börjar planerna mogna kring en egen utbyggnad!!!

Ett bildsvep från Långalma - Tack för ett gästfritt mottagande! Det blev en rabarberkaka!
Vänsterklicka x 2 så förstoras collagen kanske

3 kommentarer:

 1. Vad härligt det ser ut!!!!

  Vi hade en underbar midsommar med huset fullt av ungdomar. Bara 2 var våra egna, de andra kom från när och fjärran efter att Cecilia lockat till fest. Martin var dock med på ett hörn när det vankades mat. Vi de "äldre" gick till svägerskans trädgård och hade en ljuvlig eftermiddag/kväll i goda vänners lag. Härligt!

  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 2. Tack själv för trevlig påhälsning och fina kort!

  Bra att rabarberna kom till användning. Det glädjer mig!

  Är nu uppdaterad av Kajsa hur träffen med Per L. avlöpte. Det kommer tydligen att hända saker och ting under hösten. Blir spännande att följa utbyggnaden med dess vedermödor!!!! och glädjeämnen.

  Bästa hälsningar
  Lena & Magnus

  SvaraRadera
 3. Din blogg är väldigt trevlig att läsa, så hit kommer jag vilja gå igen.
  Östhammar är fint. Jag bodde i Gimo ett år och åkte ofta till Östhammar för att fika.

  Vänliga hälsningar johanna

  SvaraRadera