Translate

2010-04-04

Påskgodis

Nu skall väl iaf vintern vara över för den här gången även om det snöade lappvantar i morse, annandag påsk - en lång vinter som förtjust kälkåkande småfolk i Vasaparken men fått luttrade tågresenärer att huttra på perrongerna.
Bara för att ni skall komma ihåg den - vintern alltså - så här såg det ut i "Sinnenas Trädgård i Sabbatsbergsparken en gnistrande marsdag på väg hem från gymmet.Nu är glada påsken slut, slut, slut...... och vad har jag gjort?
Skärtorsdag - Brödbak!


Långfredagsmiddag hos släktingarna Marianne o Staffan tillsammans med Staffans mor Anna-Lisa och Ann-Christin o Hans. Det var så trevligt att jag glömde att jag hade kameran med - men en bild blev knäppt:


Påskafton - Grattis Caroline som hade födelsedag med kalas hos Kajsa o Ronald i Täby. Ja jag klarade de "tre trapporna" och kunde flåsa ut på deras glasinbyggda och blomstersmyckade balkong och spelade spel med Emmas Isabelle o Michelle:Påskdagen - Åkte ut med K+R till deras sommarhus vid sjön Erken och snickrade badrumstrall bl.a. och pulsade i kvardröjande snödrivor och så här såg det ut där:Våren är nog på väg!
Vänsterklicka på bilderna så förstoras de förhoppningsvis!

4 kommentarer:

 1. Det var en härlig fotodagbok för en fin påsk med så vackra bilder. Kan nu tänka mig dig i det vackra lusthuset i Sinnernas Trädgård i årstidernas växlingar. Lika vackert med snö som med blommor.
  Kul att se sysslingarna!
  Kram,
  Anna

  SvaraRadera
 2. Ser att det ska vara Sinnenas Trädgård.
  Anna

  SvaraRadera
 3. Trevligt att se mina "gamla" släktingar! Länge sen vi sågs!! Härliga bilder på landet, påskafton mm. Kram

  SvaraRadera
 4. >Jag gillar dig!<
  Du är världens snyggaste!
  Kom och ta mig!

  SvaraRadera