Translate

2009-03-21

Konsten att servera lunch

Ängamatsoppa med varm punsch – det ni….
…serverade jag i tisdags till lunch då jag gästades av Ulla och Gunnar från Åmål och kusinen Barbro – ja inte min kusin utan Gunnars. Och varför inte – varm punsch till soppa värmer gott en kylig marsdag – även om det inte serveras ärtsoppa



Färska ostron och varm- och kallrökt lax – det ni…

serverades ”järngänget” till lunch hemma hos Bertil Sunesson ute i Huddinge i onsdags
Jag kom en timme för tidigt och fann värden ligga på knä och snickra på en tröskel medan Annie och dottern Helena med fara för liv och lem försökte öppna de steniga ostronskalen med allehanda verktyg till dess Helge kom med en riktig ostronkniv.
Vi åt och drack och pratade mycket om glada skvärdansminnen. Tack Bertil för en trevlig eftermiddag!
Vänsterklicka på bilderna!

1 kommentar:

  1. Det syns verkligen att vi ätit mycket gott och druckit punsch.
    I alla fall på mig. Men framför allt gläds jag åt min nya kusin och hans familj och åt att familjens mörka hemligheter nu är på väg ut i ljuset. Så att vi kan tala öppet om det förflutna, vilket har varit omöjligt...
    Tack Morten
    från Barbro

    SvaraRadera