Translate

2006-12-11

I dag fyller Camilla år


Grattis Camilla på födelsedagen!

Det är Camilla, våran Camilla
Vi alla firar denna da'
Att hon blir 23, vem kan det ana?
Vår kära Camilla , hipp Hurra!"

säger Morfar - än en gång - och ger henne en stor födelsdagskram som räcker ända härifrån och till London där hon är just nu - förhoppningsvis.
Camilla kommer du ihåg att det var för ett år sedan som du startade den här bloggen åt mig så samtidigt firar jag nu ett år med min blogg. Tack kära blogmentor!
Lycka till på din långa hemresa - nästan jorden runt - London-Shanghaj-Stockholm före jul. Välkommen hem! Hälsa Mark från mig när du möter honom i Shanghaj!

…..så var vi på Krampus i lördags – det händer viktiga saker i december minsann – barnbarnsbarnen Mira, Vega och Castor, jag, farfar o pappa. Krampus det är svensk-österrikiska föreningens julfest när deras jultomte St Nikolaus kommer med julklappar till alla snälla barn i början på december. Med sig har han en liten ilsken djävlett som far omkring med ett ris i handen för att daska till alla som inte har varit riktigt snälla. För säkerhets skull försöker han daska till alla om han kommer åt. Där var också fiskdamm, och en rysligt spännande trollkarl som trollband hela ungskocken och saft o kakor så vi roade oss efter förmåga. Castor var väl lite avvaktande inför allt stojet men hans ystra systrar for omkring och lattjade med alla barnen.

Mira, dagen till ära med fläta

Adventskalendern studeras

2 kommentarer:

  1. Grattis min stumpa!! Så söta bilder Morfar hittat..... Och Far, tänk att du hållit på i 1 år med bloggen. Fantastiskt!! Hurra åt er båda!! Krammmmm

    SvaraRadera
  2. TACK MORFAR!!! Vad gullig du är och vad stolt jag blir som får så stort utrymme i din blogg:) Men herregud vilken liten boll jag ser ut som, hahaha! saknar dig massor, särskilt på en dag som denna. Men snart ses vi!!! kraaaaaaaaaaaaaam

    SvaraRadera