Translate

2005-11-30

Så går beslutsamhetens friska hy i eftertankens kranka blekhet över för det okända efter "bloggstart"

Vad har jag nu gjort? Startat min blogg och knallat ut i den där ofantliga cybervärlden där jag nu skall utföra trick på slak lina dvs försöka skriva ngt vettigt. Bara en sån sak som mitt försök att presentera mig i går - Vilda fester vad då? Var det jag det där? Visserligen berömdes jag i en kommentar för gårdagens blog. Men det var ju egentligen hon som en gång hade totat ihop raderna om mig som utdelade berömet så det var ju mest bara ett sätt att berömma sig själv.
Så här andra dagen i mitt bloggäventyr konstaterar jag att jag egentligen är en timid ynling, tillbakadragen, avvaktande stugsittare. Nu spelar det inte ngn stor roll vad jag är för en figur. Här sitter jag och våndas helt i onödan. För ingen i vänkretsen känner till just nu att jag har startat en blog. Så egentligen kan jag skriva vad jag vill - en ganska skön tanke.
Visserligen funderade jag i natt på hur jag skulle offentligöra denna bisarra idé att jag startat en blog: - "Hallå alla i vänkretsen! Klicka si och klicka så så finner ni mig ute i rymden - tjo flöjt".
I går berättade jag att jag slängt ut mitt badkar. Det bars ner på starka armar och stuvades in i mitt källarförråd. Är det ngn som behöver ett badkar kan denna någon hämta det där. Om nu ngn läser detta frikostiga erbjudande.
För att tala om ngt helt annat sä skulle jag vilja flagga för för ett syskonbarnbarn till mig som just nu gör en långresa till havs och skriver resedagbok. Cecilia bor i Grebbestad i Bohuslän och är dotterdotter till en syster till mig. Det är en käck tös på 16 år som skriver en rolig och spännande resedagbok.
Var med på hennes resa via: http://www.resedagboken.se/ . Klicka på resenär och logga in på Alias: "tillie_Dg" och klicka på sök! Då träffar ni på Cecilia - och läsa hennes "dagbok". Var med från början! Mer om skolan och fartyget hittar ni på http://www.dsg.nu/ som är hemsida för Den Seglande Gymnasieskolan. Heja på henne via hennes mail: ceciliao2@ship.gunilla.nu.
Därmed måste jag väl nu offentliggöra mitt bloggande för vänkretsen. Ske allt så!

4 kommentarer:

 1. Som jag skrev i mitt förra inläg: MORFAR, du är bara bäst!!! :) Jag är såå stolt över dig:) Tänk att vi nu är bloggvänner också, och inte bara själsfränder/barnbarn/morfar! Massa kramar från London och mig
  /Camilla

  SvaraRadera
 2. Hej Camillas Morfar! Detta är Petrina som skriver! Måste säga att jag tycker att det är jätteroligt att du har en blogg, ska fortsätta läsa den med nöje! Med vänlig hälsning, Petrina

  SvaraRadera
 3. Hej morfar från en annan morfar. En blogg är inte bara ofantlig den är åxå i allra högsta grad offentlig. Men välkommen in i bloggvärlden. Det skall bli intressant att följa din blogg alltid lär man sig nått för framtiden.Jag själv tror jag avvaktar tills jag uppnått den aktningsvärlda åldern närmare 80 jag känner mig lite för ung just nu bara 60.

  SvaraRadera
 4. Härligt! Nu kan man snart följa hela familjen Björkman.
  Ska bli spännande att se vad som sker i ditt liv.

  Stor Kram!

  SvaraRadera