Translate

2014-04-07

Veckan som varit med söndgsmiddag, fotvård och födelsedag hos bb Caroline....

.....förra söndagen kom bb Camilla med sin Nils hem till mig där de lagade till en fyra rätters grandios middag som vi åt med god aptit och det blev mycket över så jag fick mat i flera dagar Tack så väldans mycket. Det är bara att bjuda igen!!! Tänk att det finns en fröken Björkman som kan laga mat eller.... var det Nils som....tyst min mun!!!
I torsdags var det dags för fotvård - det är långt ned till mina fötter - då jag behöver hjälp att fila tånaglar mm. Så bra är det ordnat att Eva från Mannekliniken på Jungfrugatan där jag gått i många år nu kommer hem till mig och dukar upp  i köket alla erforderliga attiraljer och jag kan börja gå igen. Att hon sedan inte bara är en duktig företagare i fotvård utan är mycket dansant och vunnit många danstävlingar tillsammans med sin man och har en dotter som vunnit VM i thaiboxning är beundransvärt - ja dessutom går hon och dansar magdans!!!. Nu har jag tre inbokningar framöver med henne hemma hos mig. Tala om att jag är privilegieradOch det blev söndag igen och vi firade bb Caroline som hade födelsedag.- jag uppvaktade med choklad från Chokladfabriken och en Bolinder munktell traktor i miniatyr som jag tyckte Ludde skulle ha nu när mamma fyllde år eller.....Under tiden lade bb Camilla sista handen på koncepten till senaste numret av    hennes tidning "DrivaEget" som nu skall gå i tryck i morgon genom att breda ut alla  sidorna på golvet för en sista 
koll

När vi sedan skulle hem kom Luddes pappa Pierre cyklandes!
Ett kärt återseende


Men blommorna står utanför porten på Norrbackgatan och ansas med den äran av grannen Pia -


!


2 kommentarer:

 1. Hej. Jag heter Johan Gadenius och är son till Maj Gadenius, 1917-2008. Jag såg i tidningen idag att mammas kusin Sven-Otto var död. Jag googlade lite och fann snart att du också var kusin till Sven. Det måste innebära att även mamma och du var kusiner? När mamma talade om släkten nämnde hon ofta "faster Maj" Björkman. Det måste ju vara din mamma. Min morfar var Sven Stenberg och i Stocksund bodde ju samma hus faster Louise Platzer.
  Diverse bråk i släkten gjorde att alla (Sven-Erik, Inger och mamma Maj) gled ifrån varandra redan på 60-talet. Därför (?) försvann också (?) bekantskapen med familjen Platzer. Grabbarna (mina bryllingar) och jag träffades en del, även om det inte var särskilt regelbundet. Kanske var jag ca 15 år gammal när jag såg dem senast.
  Själv bor jag med min fru i Sollentuna och har två vuxna söner. Jag har varit flygkapten i SAS och är nu 68 år.
  Bästa hälsningar från en avlägsen släkting.

  SvaraRadera
 2. Om du vill konfirmera att du är den jag tror och hoppas att du är, så är min e-post johangad@swipnet.se

  SvaraRadera