Translate

2013-11-19

Grattis Camilla til ett hedrande journalistpris!


Den 14 november delade branschorganisationen Sveriges Tidskrifter ut Tidskriftspriset 2013 på Tidskriftsgalan på Stockholm Waterfront Congress Centre.
Tidskriftspriset premierar personer och tidskrifter som för den svenska tidskriftsbranschen framåt. Priset belönar sedan 1993 redaktionell och marknadsmässig kvalitet och nyskapande insatser. I Tidskriftspriset ingår både individuella och kollektiva kategorier. De individuella vinnarna får förutom äran, ett diplom och 25 000 kr vardera.
Årets Genombrott
Årets Genombrott ska ha utfört en redaktionell eller marknadsinriktad märkbar prestation som fått genomslag i branschen. Pristagaren få högst vara 30 år.
Priset ges till medarbetare på tidskrifter som under det gångna året (1 september 2012 - augusti 2013) medverkat i svenska tidskrifter.
Årets Genombrott belönas med 25 000 kr och ett diplom och en kort motivering och har rätt att till nästa års utdelning av priset hänvisa till utmärkelsen i redaktionella och marknadsföringssammanhang.
Årets Genombrott
Camilla Björkman, Driva Eget
För att ha parat sitt eget varumärke med ett av de svenska tidskrifternas starkaste, och därmed inte bara ha tagit ett nytt karriärsteg, utan dessutom antagit utmaningen att förnya entreprenörsbranschens ansikte och leda en klassisk titel mot nya framgångar. Priset för Årets genombrott går till Camilla Björkman, Driva Eget


1 kommentar:

  1. Tack morfar!!! Du är världens bästa. Vi ses snart, i helgen kanske? Stor kram

    SvaraRadera