Translate

2013-02-27

Vet ni vad?

Vi - Camilla och jag - har blivit intervjuade av en reporter, Hasse Gänger,  från tidningen Land! Land är enligt uppgift en av landets största veckotidningar och tillhör LRF:s stora tidningskoncern!
Vad ville han veta om oss! Ja det kan ni läsa om i Land nr 10 som kommer ut  i morgon......
.......kanske hur jag hanterar cybervärlden i min dator och det stöd jag alltid fått och får av mitt käraste bb Camilla - obs alla mina 5 bb är "mina käraste bb"!!!!
Ja att bara veta att man  genom att klicka lite här och där kan hamna via British Library at St Pancras och  läsa Shakespeares manuskript i handskrivna original - det ni!!!

Har du läst artikeln om oss i Land? Varmt välkommen hit! Lämna gärna en kommentar.
Här är mitt första blogginlägg den 30 november 2005 - . Sedan blev det ytterligare 525 bloggar!
Ett första stapplande försök
Framför mig i skrivbordsrutan läser jag nu Mortens Blogg stavat med två " g" - så nu vet jag det. Det är mitt söta och käraste barnbarn Camilla (alla mina fem barnbarn är mina "käraste - så har jag fått det sagt) som uppmanade mig att skaffa en blogg. Nu har hon i dag konstruerat fram en sådan sida åt mig och en lång rad instruktioner hur man gör.
Få se, nu har jag startat så det är bara att fortsätta. Bakom min rygg där jag sitter vid mitt skrivbord surrar en borrmaskin. En rörmokare och jag har nyligen slängt ut badkaret så att jag får plats med en tvättmaskin och en duschkabin i mitt lilla badrum - för det är verkligen litet. Tidigare körde jag tvättmaskinen ute i köket, vilket kan vara riskabelt om det inte finns en golvbrunn och man börjar bli lite glömsk.
Jaha så nu är man ute i den stora, stora cybervärlden så det gäller att jag skriver ngt vettigt om nu ngn skulle halka in på min bloggsida.
Camilla har redan hunnit presentera mig härintill med fina ord om sin morfar. För numera är jag väl först och främst en morfar. Från den sidan av mig blir det nog en hel del nedskrivet här i bloggen. För att inte tala om de tre små barnbarnsbarnen som har börjat bli bekanta med mig och jag med dem. Ett och annat smultronställe får jag väl berätta om också.
Att blogga är ju att skriva ngn sorts dagbok och alltid kan man passa på och smälla i ngn om hur sunt och exemplariskt en singel som jag lever och uträttar vad beträffar mathållning, spisvård,
dammsugning och en och annan vild fest.
Vänsterklicka x 2 så förstoras collage o bilder!3 kommentarer:

  1. Söta är ni! Kramar till er båda Agneta

    SvaraRadera
  2. Kul att få läsa både artikel och blogg!

    SvaraRadera
  3. Kul att få läsa både artikel och blogg!

    SvaraRadera