Translate

2012-12-17

Tre trappor ö.g.utan hiss......

......bor numera bb Camilla och Nils i en stor, hemtrevlig lägenhet med högt i tak, blänkande kök och badrum och två stora rymliga rum i ett hus från förra sekelskiftet på Karlbergsvägen. Grattis och lycka till i nya bostaden. Vad fin den är! Dessutom klarade jag elegant att till fots ta mig upp för alla tre trapporna - visserligen med en o annan vilopaus - så det så!
Samtidigt fick jag tillfälle att bekanta mig med Nils trevliga familj!


I afton dans....

...var mottot när Huddinge Square Swingers julfestade i den magnifika festsalen i ABF-huset i Huddinge.Långborden var dukade för 150 pers som serverades en smaklig och näringsrik jultallrik när klubbens ordförande hälsade oss välkomna.
Sedan brakade det loss när "nummerflickan" Berit R. greppade mikrofonen och med bravur och van hand ledde oss genom  ett skönsjungande program med bl.a. "Sittande cancanflickor"  med sprattlande ben medan några äldre herrar förföriskt uppklädda frestade oss med en "drag-show i" i "la Dolce Vita"- hur det nu gick till? Ur "Skiffelgruppens" musikinstrument anar man oanade talanger! Att Ingvar T. är fena på att dansa tango - det visste jag sedan tidigare -  men när han kom som "helig fader" med en nunna och blandade sig i skvärdansen - då kan man undra! "Kolingar" och "Ryska gummorna" och berättelsen om en "vårta" roade oss mycket!

Lotteriet avslutades med att någon helt oförtjänt lyckades ha rätt lottnummer när när sista vinsten lottades ut. Det var en lång vacker bordsduk med 12 servetter som nu ligger på mitt matbord  uppdukat för en .....

...lutfisklunch för goda vänner idag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar