Translate

2012-11-19

Grattis Anna!!!

 Citerat ur Hjälpmedelsinstitutets hemsida:
Utmärkelse för internationellt hjälpmedelsarbete till 
HI-medarbetare
Anna Lindström har mottagit en Presidential Award-utmärkelse från Rehabilitation International för mångårigt engagemang inom det internationella hjälpmedelsområdet. Utmärkelsen delades ut vid Rehabilitation Internationals 90-årsfirande och 22 världskongress i Korea 30 oktober-2 november 2012. 

Anna Lindström har arbetat med internationella frågor vid Hjälpmedelsinstitutet sedan 1978 och är dessutom styrelseledamot i Svenska kommittén för Rehabilitation International, en av medlemsorganisationerna i Rehabilitation International. 

Rehabilitation International grundades 1922 och har medlemsorganisationer i ett 100-tal länder. 
Hjälpmedelsinstitutet har samarbetat med Rehabilitation International inom det internationella nätverket för hjälpmedel och tillgänglighet sedan 1960-talet. 

Så här berättar Anna själv om utmärkelsen:
Jag fick ta emot en plakett som delades ut i Korea vid RIs galamiddag och 90-årsjubileum. Jag var inte där. Men en representant från den svenska medlemsorganisationen SVERI som deltog i möten och konferens tog hem den. Sedan överlämnades den av vår direktör vid ett fredagsmöte för personalen. Det var så roligt att få ett erkännande av det som jag gjort under många år utomlands och visa  här hemma att mitt jobb har uppskattats. 


Och här familjens jubel över utmärkelsen:
 Hej Mamma, Vad kul, grattis! Kram Peter 

Det var riktigt roligt. Stort grattis. Men jag tycker det är synd när man får dessa uppskattningar precis när det är dags att sluta, istället för att man får dem under sin tid på företaget. Men bra att du fick det till slut. Micke 

Fantastiskt, Anna!! Är sååå stolt över min syster! Och vet att du verkligen förtjänar den! Första internationella medaljen i familjen. Ja, över huvudtaget. Kram Kajsa och Ronald hälsar. 

 Wooow Anna! Grattis!!! Nu lämnar du verkligen med flaggan i topp! :) Kraaaaaaam Caroline

 Hej! Instämmer med föregående talare GRATTIS! Helt fantastiskt!!! Detta måste firas nästa gång vi ses. Stor kram Camilla och Nils 

Och jag instämmer:
Imponerande att läsa om dig i detta sammanhang och är  mycket stolt över dina insatser!!!

1 kommentar:

  1. Fantastiskt bra. Stor Grattiskram från Agneta

    SvaraRadera