Translate

2008-12-20

2008-12-19


Yngsta barnbarnet ville ha en kompisfest när hon fyllde 25 år . Valet stod mellan den egna lyan på ca 20 kvm och morfars på ca 100 kvm och naturligtvis valdes morfars lgh som bästa alternativ och naturligtvis ställde morfar upp.
Men sedan uppstod viss diskussion i familjen var morfar skulle tillbringa festkvällen. Morfar själv föreslog en svit på Grand Hotell men detta avslogs av kostnadsskäl av barnbarnet. – nej det hade hon inte råd med. En övernattning på en finlandsfärja var inte att tänka på ansåg döttrarna. Tänk er morfar bland allt det festande vackra folket och en fredagskväll – vad kunde inte hända!!!???. Jamen en dagstur med Ekeröfärjan från Grisslehamn och lite bunkring efter att ha övernattat i familjens sommarhus utanför Norrtälje fanns egentligen inte tid till i julbrådskan.
Så nu sitter morfar i skrivande stund tre trappor upp utan hiss ute i Täby – och naturligtvis mycket väl omhändertagen med en god middag - Klockan är tre mitt i natten. Men snart får han åka hem till sin efter en glad kamratfest välstädade lgh där allt nu är på plats igen – förhoppningsvis – för det har barnbarnet lovat. F-n trot – men det gör ingenting. Livet är fullt av oanade händelser.

3 kommentarer:

 1. Hoppas det inte var allt för stökigt hos dig. Hoppas du får en mysig jul, vi åker ner till Falsterbo under julhelgen. Snart ses vi, inte långt kvar till bröllpet....
  Många julkramar från Pia med familj

  SvaraRadera
 2. Vad gör man inte för sina barnbarn?
  Allt!
  Kram och Stor Julekram från
  Agneta med hundarna

  SvaraRadera
 3. HAHAHAHAHAHA alltså detta var det roligaste jag läst på länge! Stackars dig! Får sitta uppe till mitt i natten och sysselsätta dig bäst du kan! Men det gör du ju så bra framför datorn :)

  Kraaaaaaam

  SvaraRadera